Ooglidcorrecties Plus bij de Marebrug Cosmetisch Kliniek

Bij de Marebrug kliniek hebben wij de unieke positie om de aller nieuwste technieken binnen de cosmetische oogheelkundige chirurgie te combineren met veel verschillende aanvullende behandelingen. Denk hierbij aan het gebruik van Botox en Hyaluronzuur fillers, maar ook aan behandelingen met radiofrequentie apparatuur voor de behandeling van vet op ongewenste plaatsen, of Icoon bindweefselmassage in het gelaat of elders in het lichaam.

Met deze aanvullende behandelingen kunnen rimpels minder diep en zichtbaar worden, de weefsels rondom de ogen of elders, steviger en strakker worden gemaakt en kunnen ongewenste pigmentvlekken minder zichtbaar worden. Daarnaast kunnen storende of gepigmenteerde huidplekken natuurlijk ook chirurgisch verwijderd worden bij ons. Dit zijn korte, vrijwel pijnloze procedures die op korte termijn ingepland kunnen worden. 

Ooglidcorrectie

Het combineren van minimaal invasieve chirurgie met niet invasieve huid en contour verbetering blijkt een succesvol recept. Na enkele maanden samen te werken met Liezel Fourie, cosmetisch huidspecialiste en eigenaresse van de kliniek, weet men ons te vinden en mogen we denk ik trots zijn op de behaalde resultaten. Op onze website www.marebrugkliniek.nl vind u meer informatie over de verschillende behandelmogelijkheden en kunt u een vrijblijvende afspraak bij ons maken. We heten u graag welkom in de Meern in Utrecht!

Add comment

Comments

There are no comments yet.